HNW-zelftest en HNW-groepstest

HNW-zelftest en HNW-groepstest

0
Nog geen stemmen
Draagvlak creëren voor visie
Vragenlijst
Gratis
Beschrijving 

Ben jij ook benieuwd of jij en je organisatie klaar zijn voor Het Nieuwe Werken? Wil je weten of je werkplek HNW-proof is, je ICT-ondersteuning up to date is en vooral, heeft iedereen in de organisatie al het Nieuwe Werken gevoel? Met deze test krijg je op al deze vragen het antwoord.

Wat is er zo uniek aan deze test?

  • Je krijgt op een integraal beeld van de belangrijkste gebieden van Het Nieuwe Werken, zoals Bricks (huisvesting), Bytes (ICT) en Behaviour (mensen en gedrag).
  • Je krijgt ook een inzicht op de afzonderlijke onderdelen, dus waar zit voor jouw organisatie de verbeterpotentie.
  • Je krijgt te zien hoe je scoort ten opzichte van andere organisaties uit jouw sector.
  • Je kunt kiezen voor een individuele test of  een groepstest met maatwerkmodule. Deze groeps test kun je geheel zelf samenstellen op basis van een grote database aan HNW-vragen.
Aanpak 

De "zelftest HNW" is voor iedereen. Het biedt medewerkers, adviseurs, inhoudelijk managers en implementatiemanagers op een laagdrempelige wijze inzicht in de stand van zaken Het Nieuwe Werken.

De HNW zelftest bestaat uit drie onderdelen: Bricks, Bytes en Behaviour met in totaal ongeveer 25 vragen. Het invullen van de HNW zelftest duurt ongeveer 5 minuten. Je antwoorden op deze vragen worden volledig anoniem verwerkt. Na afloop van de test krijg je online je resultaten te zien. Je hoeft dus niet in te loggen of een emailadres op te geven.

Met de groepstest kun je op een simpele manier testen hoe HNW jouw organisatie is. Na het bepalen van de test, standaard of zelf samengesteld, ontvang je een mail met daarin een uitnodiging voor de deelnemers en een logincode waarmee de test gedaan wordt. Je kunt dus met behulp van je eigen adressenboek de emailadressen van de deelnemers selecteren.

 

Beschikbaarheid 

Hier vind je de HNW zelftest

Hier vind je de HNW groepstest