HR XPO Brussel

Volgende week is het HR Xpo in Brussel, en ihop zal er staan met een stand over de digitale werkplek. Twee internationale leiders in het domein van de digitale werkplek komen aan bod. Er worden twee online meetings georganiseerd die iedereen ofwel ter plaatse ofwel online kan volgen!

Dion voor één van zijn beste slides...

Eerste event is woensdag middag (20/4) om 13u met Lee Bryant, mede oprichter en director van het POST*SHIFT in Londen, een toonaangevend bedrijf rond digitalisering.
Het gesprek met Lee zal gaan over de strategische functie van een "employee social network" (ESN) in het hele verhaal van de digitale werkplek.
Om te registreren voor *gratis* deelname aan dit korte event (ter plaatse of online via Skype), ga je gewoon naar op mijn blog, er is een invulformulier onderaan.

 

 

OneNote ihop en Wolters Kluwer, een goed team

Het tweede event is donderdag namiddag (21/4) om 17u. Dan komt Oscar Berg langs op de stand van ihop (dat is stand J trouwens) en zullen we online praten (via Google Hangout) specifiek over de rol van HR in het opzetten van die digitale transformatie. HR heeft hier een belangrijke rol te spelen. Maar hoe pak je die nieuwe rol aan? Waar moet je op letten?
Noot: Oscar is keynote spreker over social collaboration, en heeft er ook een heel goed boek over geschreven: "Collaboration in a Social Era". 
Alle informatie over dit event, en een inschrijvingsformulier vind je in deze blogpost.

 

Als je één van beide events wil bijwonen, live of online, schrijf u dan even in via deze website.
Je wordt dan ook uitgenodigd voor een open OneNote document waarin extra informatie zal staan. Daar gaan we met z'n allen in kunnen werken (dus inclusief de gasten!).
 

Zijbalk pagina