Zelfscan conflict-vaardigheid

Zelfscan conflict-vaardigheid

0
Nog geen stemmen
Sociale cohesie
Scan
Gratis
Beschrijving 

Wat vraagt HNTW als het gaat om het hanteren van conflicten? Ontstaan er nieuwe soorten conflicten door de veranderingen in werkwijze? Hoe kun je succesvol conflicten aanpakken en oplossen als je elkaar veel minder ziet?
Deze wetenschappelijk onderbouwde zelfscan conflictvaardigheid geeft direct inzicht in uw eigen conflictvaardigheid in relatie tot Het Nieuwe Werken.

Aanpak 

Zowel medewerkers als leidinggevenden zijn uitgenodigd om deel te nemen. De duur van het invullen bedraagt ca. 10 tot 15 minuten. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Het gaat om wat volgens u het best van toepassing is. Deze vragenlijst is anoniem en uw antwoorden kunnen niet worden herleid naar u of uw organisatie.

Na het invullen van deze zelfscan volgt direct een adviesrapport met maatadvies. In het adviesrapport zijn de sterktes en zwaktes van uw eigen werkvorm van conflicthantering in relatie tot Het Nieuwe Werken beschreven.

Bij alle scores is uitleg gegeven over de potentiële voor- en nadelen hiervan. Ook zijn op basis van uw werkvorm de ontwikkelingsmogelijkheden in kaart gebracht. Hierbij wordt er specifiek aandacht besteed aan conflicten die te maken hebben met de uitvoer van het werk, zoals sociaal-emotionele en taak-gerelateerde conflicten en/of conflicten rondom leiderschap. Kortom, je krijgt inzicht in de voorwaarden voor een vruchtbare conflicthantering in de context van Het Nieuwe Werken.

Beschikbaarheid 

De online zelfscan kan je hier raadplegen.