Flexwerkscan

Flexwerkscan

0
Nog geen stemmen
Arbeidsorganisatie
Scan
Gratis
Beschrijving 

"Telewerk, thuiswerk, flexdeskwerk, flexibele werkregelingen,… dat zijn allemaal vormen van Tijd – en PlaatsOnafhankelijk Werken (TPOW). Ze vormen belangrijke aspecten van wat ‘Het Nieuwe Werken’ wordt genoemd. Wil je graag tijd – en plaatsonafhankelijk Werken invoeren? Ben je er onlangs mee gestart en wil je kijken in welke mate jouw organisatie er klaar voor is? Ben je nieuwsgierig naar enkele tips, aanbevelingen waar je rekening mee kan houden bij de implementatie?

Op basis van deze online scan, kan je bepalen waar jouw bedrijf of organisatie staat en krijg je advies over de verschillende aspecten die mee het succes zullen bepalen. Deze test is op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkeld door Antwerp Management School in het kader van ICOMflex, een project van Flanders Synergy en het VIM.

Aanpak 

Indien u de vragen heeft ingevuld, klikt u op de knop “Graag feedback” en krijgt u samen met een score aanbevelingen die u verder op weg helpen. De vragen zijn opgedeeld in modules/blokken, u bent niet verplicht alle blokken in te vullen.

Beschikbaarheid 

Klik hier om naar de flexwerkscan te gaan.