Flexwerkscan

Flexwerkscan

0
Nog geen stemmen
Arbeidsorganisatie
Scan
Gratis
Beschrijving 

Wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie om flexibel te werken? Wordt er al flexibel gewerkt, maar wil je kijken hoe ver de organisatie hierin staat en waar nog potentieel zit om uit te breiden of te verbeteren? Deze flexwerkscan helpt je om inzicht te krijgen in het potentieel van flexibel werken voor jouw organisatie. De scan geeft je ook gerichte adviezen om met flexibel werken aan de slag te gaan of dit verder te ontwikkelen aan de hand van vier onderdelen:

  1. Potentieel & aanpak: Hoe is het werk georganiseerd en welk potentieel kan dat bieden voor flexibel werken? Werken medewerkers vanuit een andere locatie dan het kantoor, bijvoorbeeld thuis, en kiezen ze zelf hun werktijden?
  2. Betrokkenheid & ondersteuning: Worden medewerkers en leidinggevenden betrokken bij het invoeren van flexibel werken? Wie ondersteunt hen bij eventuele vragen?
  3. Beleidskader: Worden afspraken vastgelegd in een officieel beleidskader? Hoe maak je de verwachtingen naar werknemers toe duidelijk voor iedereen?
  4. Infrastructuur: Geschikte infrastructuur is een belangrijke voorwaarde om flexibel te kunnen werken. Niet enkel digitaal, maar ook een werkomgeving met voldoende mogelijkheden om elkaar te vinden in een ‘flexibel’ kantoor.

Dankzij het partnerschap tussen Antwerp Management School, Slim naar Antwerpen en Zuid-Limburg Bereikbaar kreeg de Flexwerkscan een volledige update, aangepast aan recente ontwikkelingen.

 

Aanpak 

De scan invullen duurt een tiental minuten. Na afloop krijg je een digitaal rapport toegestuurd en kan je je flexwerkscan dashboard online bekijken. Per onderdeel krijg je concrete adviezen, afgestemd op jouw antwoorden.

Beschikbaarheid 

Klik hier om naar de flexwerkscan te gaan.