De collega’s werken thuis, Kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt

De collega’s werken thuis, Kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt

0
Nog geen stemmen
Algemeen
Boek
Betalend
Beschrijving 

Medewerkers die regisseur zijn van hun leven zijn gelukkiger en presteren beter. Dat is de leidraad die Frank Van Massenhove en Tom Auwers hebben toegepast bij het transformeren van de FOD Sociale Zekerheid tot een moderne, efficiënte organisatie. Voortaan kunnen medewerkers er kiezen wanneer en waar ze werken. Thuis, aan zee, op kantoor: het maakt niet uit. Als de resultaten er maar zijn.

In dit boek lees je waarom tijd de nieuwe currency is, hoe je medewerkers triggert, hun betrokkenheid bevordert en hoe bevrijdend het kan zijn om je eigen kantoor op te geven, ook voor de baas. Frank Van Massenhove en Tom Auwers vertellen hoe ze de FOD Sociale Zekerheid samen met hun medewerkers hebben omgevormd tot een voorbeeldorganisatie. Frederik Anseel, professor arbeidspsychologie aan de UGent voorziet deskundige commentaar.

De collega's werken thuis wijst de weg naar een nieuwe werkcultuur die de mens centraal stelt en die steunt op respect, resultaten en vertrouwen. Speciaal voor open-minded managers, CEO's en topambtenaren die het verschil willen maken, of voor iedereen die wil weten hoe werk en geluk samen kunnen gaan.

Beschikbaarheid 

Dit boek is te verkrijgen in de boekhandel. Uitgever: LannooCampus.